Transvetiti Goran Abdulov je jučer priznao na suđenju da je kriv za ubistvo studenta Marka Radovića.

Goran Abdulov (35) je ubio studenta iz Bratača Marka Radovića (24), ali se na sudu pravdao da je to bilo u samoodbrani.  Prema njegovim navodima njega je Marko prvi napao. Navodi i da se nabio na nož prošle godine.

Sve se odvijalo u Markovom domu. Kaže da je vidio da ima neke seksi crne gaće na sebi, a onda mu je rekao za raskid. Marko mu nije htio reći razlog nego ga je počeo udarati. Goran kaže da je on onda dohvatio nož sa frižidera i držao ga uz sebe kako bi se odbranio. U tom trenutku se Marko približio i sam sebe nabo na nož. Zatim je istrčao napolje, a Goran se vratio kući.

Ranije je Goran rekao da je Marka upoznao u gej klubu, a na sudu je naveo da ga je upoznao na sajtu za upoznavanje isključivo radi seksa.

“Imao sam pseudonim Tigrica, nosio sam plavu periku i oblačio se kao žensko. On je najpre dolazio kod mene kući, a posle pola godine je saznao da sam muško i to je prihvatio. Zvao me je Jovana, Jelena, Slavica, Marija, a ja sam kod njega dolazio obučen kao žensko. To je bila veza zbog seksa, ali se pretvorila u ljubavnu. Međutim, on se promenio, pio je, tukao me, vezivao za krevet kanapom i silovao dok ne prokrvarim! Terao me na sado-mazo seks i da se prostituišem sa nekoliko muškaraca. Jednom od njih sam za 100 evra masirao leđa i zadnjicu, a sa drugim sam za 50 evra imao oralni seks” – tvrdio je optuženi.

Zgrada u kojoj je živi Goran abdulov


Zgrada u kojoj je živi Goran abdulov, Foto: Masanori Jošida