Novo

Jedan od najpoznatijih voditelja doživio nesreću USRED emisije: NASTRADALA MU GLAVA, ODE SVE DO ĐAVOLA (FOTO)

Na ovom području nema osobe koja ne zna ko je Ognjen Amidžić. Naime, on je voditelj koji godinama ima jednu od najpoznatijih zabavnih emisija koja po njemu nosi i emisiju AmiG Show.

Ogroman broj slavnih gostiju s kojima se uvijek šali i šali privlači gledatelje kojima je već muka od puno loših vijesti, a Ognjenova emisija pravi je način da se malo opustite i nasmijete. Ognjen se čak pokušao dokazati i kao glumac i mogli smo ga vidjeti u nekim domaćim filmovima, a prije njegove voditeljske karijere proslavio se u regiji s bendom Flamingosi koji je imao jako puno uspjeha i nekoliko hitova, ali smrću pokojnog glumca Marinka Madžgalja koji je bio također član bend, ali i njegov veliki prijatelj, bend je definitivno završio karijeru.

Ognjen je inače omiljen ne samo kod domaće publike već i među mnogim poznatim osobama koje redovno poziva u svoje emisije i svi vole ova gostovanja jer se s njim osjećaju uvijek opušteno u studiju. Ognjen je prilično škrt s informacijama o svom privatnom životu i samo ponekad može tu i tamo reći da mu je najljepše u životu bilo rođenje sina.

Ognjen je neko ko ima smisla za humor i stalno se šali na tuđi, ali zna se također našaliti i na svoj račun. U svojoj emisiji on veoma često izrađuje smicalice za svoje goste, ali u jednoj emisiji je i sam stradao, tj. njegovi su mu gosti u jednom momentu izlili šlag na glavu. Naravno, Ognjen se na to nije naljutio, već naprotiv, dobro raspoloženje u studiju bilo je na vrhuncu nakon onoga što mu se dogodilo.