Vjerovatno se mnogi od vas sjećaju pop grupe “Srebrena krila”, u vrijeme bivše juge svi su barem jednom čuli za njih. A koliko je bila poznata grupa toliko je bio poznat i frontmen grupe. Bio je zaista veliki zavodnik, a danas je to 60-godišnjak koji je osvajao srce diljem države. njegovo ime je Vlado Kalember.

Vlado je bio u braku deset godina sa trideset godina mlađom kolegicom hrvatskom violočelinstkinjom po imenu Anom Rucner, sa njom je dobio i sina. Iako su se razveli prije 4 godine, Vlado i dalje voli prelijepu Rucner. Idanas dan ga možemo čuti kako pjevuši pjesme: Ana, Ja nisam kockar, Otkad si otišla, Vino na usnama i mnoge druge.

Iako ima 60 godina, Vlado je mnogo aktivan na internetu i društvenim medijima. Vlado često objavi fotografiju sa sinom ili prijateljima, a njegov instagram profil je mnogo popularan i prati ga zavidan broj ljudi. Iako je to tako, on na Instagramu prati samo jednu ženu, a to je njegova bivša supruga Ana.

https://i1.wp.com/viralnodanas.info/wp-content/uploads/2018/03/d935ae71802233321e99f4ced9539a38.jpg?w=620&ssl=1

Nažalost zajedničkom odlukom, nakon deset godina braka,  riješili su da se razvedu, ali ostali su u prijateljskom razgovoru iako je svako krenuo svojim putem.