Doris Dragović, jedan od najvećih hrvatskih gigantskih diva, nedavno se reklamirala u nekim značajnijim i bombastičnijim nastupima. A onda se iznenada javlja vijest da Narodni radio organizira njezin nastup u zagrebačkoj Areni u novembru mjesecu.

Šta se dogodilo sa ženom koju je volio muški svijet, koju su privukle neke čudne magije, osobito žestoki momci? Njezin divan glas i hit pjesme, informacija ili dezinformacija da je ona Arkanova ljubavnica stavili su je na linč u predratnom razdoblju. Rečeno je da je to bila strastvena veza i da ih je rat razdvojio.

Godinu dana kasnije nastupila je i održala najveći hrvatski koncert u Hrvatskoj, zajedno s Tuđmanovim satom u časnom satu kao zvijezda HDZ-a, kada je postala kraljica Torcida. A onda je 2000. godine pjevala Milu Đukanović u novogodišnjoj novogodišnjoj zabavi za koju je platila “gusto”. Tada je opet bila “sterilna” jer je i ona također bila za nju. Nakon toga je obišla Srbiju, a povremeno i održala poneki humanitarni koncert jer je njezin suprug Marko Budimir pretrpio srčani udar i bio prisiljen biti s njom.

Image result for doris dragovic

Često se postavlja pitanje je li netolerancija između nje i Cece upravo zbog Arkana, Doris kaže da ništa od toga nije istina, ali da joj je tada ipak bračni par Huljić navodno napisao napisao pjesmu “Lice”, a to je navodno plagijat po Cecininoj pjesmi “Drugarica” ​​i da je zbog toga nastalo prepucavanje.

Ostaje samo za vidjeti kakva će biti reakcija zagrebačke publike na solo koncertu Doroteje Doris Dragović u Zagrebu.

Preporučujemo
Loading..