Kada vas svi poznaju, a dio ste estrade na bilo koji mogući način, jednostavno trebate biti oprezni s onim što radite, jer su sve oči javnosti usmjerene na vas. I ne samo to, vi ste jednostavno model za mlađe generacije, tako da svaki pokret koji napravite uistinu prate mediji. Čak i kada mislite da vas niko ne promatra, uvijek postoji mogućnost da vas neko s gleda iza ćoška, a vi onda brzo stignete na društvene mreže.

Rezultat slika za dragan stojkovic bosanacDanas ćemo razgovarati i pisati o članu žirija “Zvezda Granda”. Naime, prije nekoliko dana nadmoćni Dragan Stojković Bosanac uhvaćen je u vrlo šokantnoj situaciji od strane tima “Paparazzo lov” koji je u tom trenutku slijedio njegov automobil.

Naime, u jednom trenutku poznati kompozitor i harmonikaš je izašao iz automobila, svukao gaće, pokazao sve što ima da ponudi i onda hladno čučnuo i obavio veliku nuždu uz cestu, kao da ga niko neće gledati i vidjeti u tom trenutku. Dok je on tako obavljao nuždu, nije čak ni mogao slutiti da ga neko snima, i zasigurno bi bilo veliko iznenađenje za njega kad bi gledao televiziju u takvom svjetlu. Sigurno će biti sramote i stida, i za njega i za njegovu cijelu porodicu.

Ipak, on će još više biti pogođen, kada sazna koliko ovaj čin narušava ugled koji je godinama gradio i za koji je bio dobro poznat. Nije lijepo, zar ne?

Inače, Bosanac je nedavno stigao iz Amerike, gdje je imao veliku turneju, koja ga je, prema njegovoj kćeri, opasno obogatila. Tako je popularni Bosanac odlučio počastiti se opasnim strojem za koji je iskeširao, vjerovali ili ne čak 100.000 eura.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo