Novo

“Javio mi se TRI nedelje nakon smrti”: Ena tvrdi da joj je BRAT otkrio ŠTA se dešava u ZAGROBNOM životu! NJENE REČI LEDE KRV U ŽILAMA!

Tema o kojoj se u narodu, ali isto tako i medijima dosta piše jeste tema od koje se mnogima leđima krv u žilama a riječ je o zagrobni životu. Naime, mnoge zanima kakav je to život poslije smrti, da li on uopće postoji, ali isto tako i kako izgledaju posljedni sekundi prije nego osoba napusti ovaj svijet. Mnogo je istraživanja vezanih za to, ali mi vam u nastavku donosimo jednu jako zanimljivu priču, a evo o čemu se radi.

Žena po imebi Eni, koja je iz Sjedinjenih Američkih Država i koja radi kao kiropraktičarka, šokirala se kada je čula glas svog brata koji je preminuo iznenada prije tri nedjelje. Svakako da je ona tada mislila da gubi razum, da joj se priviđa, ali je shvatila ipak da to nije tako, i da ona zaista čuje glas svog brata kojinje očajnički pokušavao da joj nešto kaže. Ona nije vjerovala da je to on, ali joj je dokazao tako što je znao neke stvari koje je samo on znao, pa se tako uvjerila. On  joj je pričao o tajnama života, kako je to kada umreš te o životu nakon smrti, a zbog svega toga ona je kasnije napisala knjigu o tome u kojoj sve opširno opisuje.

Knjiga se zove “The Afterlife of Billy Fingers”, a mi vam u nastavku donosimo jedan mali dio njenom zaista neviđenoj i neobičnog iskustva: “Tri nedelje nakon što je umro, moj brat Bili me probudio u zoru i počeo mi opisivati šta se događa sa njim u zagrobnom životu. Isprva sam mislila da zbog velike tuge zamišljam njegov glas, ali on je počeo da mi priča kosmičke tajne, tajne koje nisam mogla ignorisati. Postala sam njegov učenik.” Ostatak teksta pročitajte ovde.