Da ljudske izopačenosti mogu itekako da se obiju o glavu onima koji ne poštuju tradiciju, pokazao je i dokazao slučaj jedne 30 – godišnje Beograđanke.

Jasmina Ilić (30) je trgovkinja iz Beograda. Ozbiljna, vrijedna i radna gospođica od skoro je u vezi sa Milanom Jurićem (25), studentom sa Voždovca. Ova dama se bezuslovno zaljubila u ovog mladog studenta i ubrzo su započeli zajednički život. Međutim, jedini problem u njhovoj vezi jeste Milanova seksualna izopačenost.

“On je pomalo netradicionalan momak, za razliku od mene. Voli izlaske, alkohol, a pomalo i drogu. Pokušavam da to iskorijenim, ali ljubav je jača od svega. Ipak, najveći problem bio je analni seks koji nikako ne podržavam. Ali, popustila sam kako bih mu ispunila želju.” kaže Jasmina, ni ne sluteći tada da će čitava stvar da se iskomplikuje.

Naime, ona je nekoliko dana poslije neprirodnog opštenja sa izopačenim partnerom osjetila mučninu, bolove i ostale simptome blagoslovljenog stanja.

“Otišla sam kod ginekologa i on je zaključio trudnoću. Ali ne tako uobičajenu. Moj plod je počeo da se razvija na leđima. Ja najprije nisam mogla da vjerujem šta mi čovjek govori, mislila sam da je nenormalan, pa sam pomoć potražila kod drugog stručnjaka. Svaki je zaključio isto.” priča Jasmina za “Zonu sumraka”.

Potom su stručnjaci za ginekologiju i polne bolesti utvrdili da je njena leđna trudnoća posljedica analnog seksa, kojim se u minimalnom broju slučaja zaista može zatrudnjeti. Međutim, ona je prihvatila svoje neobično blagoslovljeno stanje i sada sretno čeka svoju bebu u zajednici sa svojim bludnim mladićem. Osmi je mjesec, a zbog specifičnosti slučaja – posljednji mjesec trudnoće i porođaj bi se trebao odviti u Americi. Neka ovo bude opomena svim izopačenim ljudima da poštuju tradicionalne načine pravljenja djece.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.