Novo

“JANJUŠ JE PERVERZAN, CAR ME JE NAJDUŽE, A ČORBA NAJBOLJE R*ZVLAČI” Maja bez blama poređala bivše pred Bilalom, pa mu poručila “Moraš da se dokažeš”

I ovog dana nastavljamo sa novostima koje nam dolaze iz najgledanijeg rijalitija, Zadruge, a danas ćemo da pišemo o Maji i Bilalu, i njihovoj itekako turbulentnoj vezi koju imaju. Znamo da njoj ovo nije prva veza u rijalitiju, prije Bilala u ranijim sezonama imali smo je priliku gledati u vezi sa Janjuše, Filipom Carem ali i sa Čorbom. Sve te njene veze bile su kao i ova, veoma turbulentne, a Maja se očigledno prema svim svojim partnerima ponaša isto.

Nedavno smo gledali njihovu svadbu koja je bila spektakularna, a u nastavku ćemo da govorimo o jednoj veoma zanimljivoj priči, a radi se o tome da je Maja svom rijaliti mužu odlučila da kaže kakvi su to njeni momci bili, a pri tom njega je time uspjela itekako da ponizi. Oni su razgovarali dotakli se teme sek*a.

Dakle, Bilal joj je postavio pitanje koje je glasilo: “E, jes dobro. Vidim da ti baš prija s*ks sa mnom. Mislim da sam ja najbolji muškarac s kojim si bila u “Zadruzi”. Hajde po redu da ideš da i nabrojiš ko je bio najbolji s kojim si ovde bila”, rekao joj je on, a onda je ona bez imalo problema odgovorila: “Bože kakva mi to pitanja postavljaš. Ali, evo, boli me uvo, nek me osude, nek kaže ko šta hoće. To su moji momci bili. Bila sam s njima. Nije me sramota da pričam o s*ksu. Čorba, Janjuš, pa Car. Čorba je bio najbolji u s*ksu od njih trojice. Nekako smo se baš pogodili. Umeo je baš da mi ugodi. Janjuš je perverzan i to mi nije uvek prijalo kod njega. Nisam uvek bila za šamaranje, stiskanje i slično. Car može da ima maratonski s*ks. On je baš mašina. Iako se ne bi reklo jer deluje punačko i da nema kondicije, ali veruj, on može tri sata. Ti još treba da se dokazuješ”, rekla mu je Maja. Ostatak teksta pročitajte ovde.