Novo

JANA TODOROVIĆ ĆE ZAUVEK TUGOVATI ZBOG OVOGA: Niko nije znao da se to desilo

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se legnedarne , a popularne pevačice Jane Todorović , koja se na našoj javnoj sceni nalazi dugi niz godina . Naime , reč je o tome da su nju pre godinu dana zatekle zasigurno najtužnije vesti , a sve dok je boravila na Američkoj turneji , a radi se o tome da ja saznala da joj je sestrić pre*inuo. Naime , od tog trenutka u njenom životu ništa više nije isto , a kako vreme prolazi bol za mladim životom je sve veća . Tako je ona odlučila sada da govori o tome kako je uspela da nastvi dalje nakon ove tra*edije.

-Ne daj Bože nikome da se to desi. Bilo je situacija kada smo sestra i ja sedele u kući i svi mi u krugu porodice koji smo bili u žalosti. Nravno, mlad život je bio u pitanju, uz nas su bili prijatelji, porodica i cela familija, ali meni i sestri je bilo njgore. Ja sam od samog rođenja bila uz to dete i on uz mene – kaže Jana i priznaje kako je porodica uspela da prebrodi najteže momente tuge: -Moja sestra ima još jednu ćerku, ja imam ćerku, moramo da budemo tu za našu decu. Kad ja padnem ona mene podiže, kad sestra padne, ja nju. Srce krvari za ceo život, ali to je sudbina. Još jednom kažem ne dao Bog nikome i 2022 godina mi se nikad ne vratila.

Možda on odozgo daje neku snagu da ja sve ovo izdržim. Bilo je situacija, mene najavljuju na nastupu, treba da izađem na binu, pogodi me neka pesma, ja samo obrišem suze i izađem da pevam kao da se ništa nije desilo. Jednostavno, moje srce ne može da izdrži bez njega, ali gura napred na silu – kaže Jana.