Željko i Jovana Joksimović spadaju među najstabilnijim parovima na čitavoj estradi. Dosta dugo su već zajedno i imaju veoma skladnu i ugodnu bračnu zajednicu.

Prije par godina Jovana je rodila blizance, ali ono što je totalno šokiralo cjelokupnu javnost je kada su Joksimovići odlučili kupiti vilu za koju su na kraju iskeširali 2,5 miliona eura. Inače, ne može se baš puno ljudi pohvaliti time da su ušli u ove prostorije, obzirom da je pristup običnim smrtnicima i sirotinji zabranjen. Ekipa portala Kurir je uspjela u tome i oni su iskoristili priliku da pronjuškaju i sami pogledaju o čemu se tu zapravo radi.

Kada su došli, dočekala ih je ogromna kapija, te nisu imali nikakve šanse da uđu u dvorište jer im niko nije otvorio, iako su svi bili kod kuće. Milica, inače prva komšinica Joksimovića kazala je kako Jovana uopšte nije tako ljubazna i prijatna kakva se pravi na televiziji, te da se čak ne želi ni pozdraviti kada se vide ispred kuće.

Međutim, ono što je definitivno najgore i što je najviše razljutilo cijeli srpski narod je to što oni imaju čak tri dosta stare kućne pomoćnice koje se ubiše od posla, a da ne govori što svaki dan moraju iznositi ogromne teške crne vreće napunjene do vrha smećem, uz što moraju i redovno kuhati da bi Joksimovići mogli da zaprljaju zube. Jer, zašto bi Jovana znala da kuha, kada ima neko drugi za taj hamalski posao.

Šta vi mislite o ovome? Da li ste znali da su Jovana i Željko stvarno takvi i da nisu baš fini kao pred kamerama?

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.