Prema popularnom pjevaču Draganu Kojiću Kebi, tri desetljeća nije uspio sažeti prijelaz s jedne godine na drugu u onome što je radio u prošlosti, ali otkrio je neke nove stvari o sebi, kao i svojim bioenergetskim moćima, i otkrio je i da bi konačno mogao postati pravi djed i vjenčati svoju kćer.

Njegov sažetak za prošlu godinu svodi se na njegovo zadovoljstvo kako je sve prošlo. Imao je, kako je rekao, neke stvarno velike svirke, a zatim je odradio veliki posao u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, i iako je tokom snimanja poprilično bio izudaran, ispovrijeđivan, i dalje je zadovoljan poslom koji radi, a ima i profesionalnog masera koji mu pomaže u mukama i eventualnim povredama.

Na pitanje novinara je li ovaj maser također masirao i njegovu ženu Olju, Keba je otkrio nešto što malo ko zna:

“Ja je više masiram. Moje ruke imaju bioenergiju. Trenutno liječim glavu, poboljšavajući raspoloženje tako što ću je stisnuti samo na jednom mjestu gdje mislim da osoba treba. Izmjerim joj svaki put puls i onda vidim. Dobar sam alternativni liječnik, stvarno. Mogu je samo dodirnuti da promijenim njeno mišljenje ili raspoloženje na bolje. “

U Novoj je godini poželio sreću svim svojim najmilijima, a prije svega da ga i zdravje dobro posluži, a tada mu je bila velika želja postati pravi djed, iako je već on “lažnjak”, i nema ništa protiv toga, a i dalje bi želio vjenčati svoju kćer Natašu. a na pitanje šta misli o svemu što se dogodilo s njegovom snahom Severinom u posljednje vrijeme, Keba je kratko rekao sljedeće:

“Nema ništa da se kaže. Sve će to na kraju pozlatiti narod. To će se riješiti na najbolji mogući način, imam takav osjećaj. Zapravo ne bih, bez obzira na to što se tiče cijele porodice moje snahe i njenog sina i drugih porodica, ne bih ulazio u te odnose. Samo što mogu reći da mi je stvarno baš žao. Nakon sedam i pol godina, gotovo osam, dijete tako malo vremena provodi s majkom. Mislim da je ovo jedna zaista nepravedna odluka i ne vjerujem da će tako i na kraju ostati. “

Preporučujemo