Novo

JA NAJBOLJE ZNAM ŠTA JE ISTINA Ana Sević progovorila o razvodu sa Darkom Lazićem, pevačica ga nije štedela

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a koja se tiče privatnog , odnosno ljubavnog i bračnog odnosa popularne pevačice Ane Sević. Naime , ona je poznata kao bivša supruga Darka Lazića , a koji je itekako javnosti dobro poznat , pa je tako nedavno progovorila o razvodu sa njim.Naime , ona je tako otkrila mnogo više stvari nego je planirala , pa je istakla da o bivšem mužuu zna mnogo više skandaloznijih stvari koje su o pevču došle do medija.

– Ne znam da li je to bila promena ili ja nisam videla nešto što su ljudi oko mene videli… Svima je bilo očigledno osim meni. Čovek vremenom sazreva. Potrebno je životno iskustvo da znaš šta želiš, a šta ne… Nema iznenađenja za mene kad je reč o medijskim natpisima. Ja najbolje znam šta je istina i šta se dešava… I to što izađe je manje skandalozno od onog što nije izašlo… – rekla je Ana u emisiji “Magazin IN”, a na pitanje: ”Ko ima ulogu i oca i majke?”, odgovorila je:

– Da ne generalizujemo, ali u većini slučajeva su žene te koje su i otac i majka kada su u pitanju razvedeni roditelji. Tako je ispričala popularna pevačica o svom odnosu sa ovim pevačem , a koji danas gaji jako buran privatni život , kao i ljubavni , te je jako često tema medija , ali nažalost ne po lepim stvarima.