Zanimljivosti

Ja i moj čovjek ušli u štalu kod našeg konja: Bila sam pjana k’o zemlja. Stomak mi sada nenormalno raste, TRUDNA SAM! Šta je ovo, ko je otac? Ultrazvik pokazao OVO (FOTO)

Za danas smo vam pripremili jednu uistinu bizarnu, neobičnu i prosto nevjerovatnu priču, koja je najbolji dokaz da opijanje uopšte nije dobra i pametna ideja.

Kada se čovjek napije, on gubi potpuno svjesnost o vremenu i prostoru. Zbog toga mora da postoji neka granica, ali hajd’ ti to objasni običnom narodu. Ljudi obožavaju da eksperimentišu sa svim i svačim, a o posljedicama se razmišlja tek kasnije.

Ova današnja priča govori o jednoj ženi iz Arkansasa koja se toliko oduzela od alkohola da, ne da nije bila svjesna šta radi, već da je čak skupa sa mužem uradila jednu neviđenu ludost. Ovako nešto može pasti samo mortus pijanim ljudima na pamet.

Ona je naime sada objavila status gdje je opisala kako se sa svojim dečkom toliko napila, te su oboje omamljeni se odgegali do štale gdje su došli na genijalnu ideju da imaju seks. Ali, baš tu se javlja problem. Posljednje čega se ona sjeća je nagovaranje njenog muža da ona dopusti da je konj …

Poslije toga, kako tvrdi, ne sjeća se više ničega. To je bilo prije otprilike 2 mjeseca, a od tada je uočila neke krajnje čudne simptome. Trudna je. Pitala se, pitala je i muža, pitala je prijatelje – šta ako je konj otac njenog djeteta? Kako će to da bude prihvaćeno, na šta će to da liči? Kaže da ne smije otići kod ginekologa na pregled jer se stidi.

Zamislite, ultrazvuk pokaže malo ždrijebe (odnosno hibrid) u njenom stomaku? Kako to objasniti? Neviđeni horor, u zemlju bi propala od sramote. Međutim, ono što ona vjerovatno u tom momentu nije znala da je cijeli grad već znao za to, tako da to ipak nije baš tolika tajna, a naročito neće biti nakon što je ona ovaj status okačila na društvene mreže jer traži savjet.

Koje je vaše mišljenje? Da li žena može ostati trudna sa životinjom (koliko god to bolesno zvučalo)?