Zanimljivosti

Ja i moj čovjek ušli u štalu kod našeg konja: Bila sam pjana do kraja, stomak mi nenormalno raste, TRUDNA SAM! Šta je ovo, ko je otac? Ultrazvik pokazao OVO(FOTO)

Mi smo vam danas pripremili jednu zaista nevjerovatnu i veoma neobičnu priču, koja je dokaz da nije uopšte pametno napijati se jer se jednostavno gubi svjesnost o vremenu i prostoru. Mora postojati granica, ali eto. Ljudi jednostavno vole eksperimentisati sa svim i svačim, nebitno kakve će to sa sobom donijeti posljedice.

Danas vam prezentiramo priču jedne žene koja se toliko oduzela od alkohola da uopšte nije znala šta radi. Naime, kako je napisala u svom statusu na društvenim mrežama, ona se toliko napila da je sa svojim dečkom (jednako pijanim) otišla do štale i da je tu imala odnos. Ali, sada se javlja problem. Zadnje čega se sjeća je da ju je muž nagovarao da se malo intimno našale sa njegovim konjem.

Nakon toga se, kako kaže, ničega više ne sjeća. Ona je 3 mjeseca poslije trudna i ima veoma čudne simptome. Pitala je svoje prijatelje, pitala je samu sebe. Šta ako je konj zapravo otac djeteta? Kako će to da kaže svom momku? Ostavit će je. Svjesna je da mora ginekologu na pregled, ali ju je sramota.

Jer, šta ukoliko joj ultrazvuk pokaže nešto što ne bi bilo baš pametno i lako za objasniti? Koji bi to horor bio za nju, u zemlju bi propala. Inače, ova žena dolazi iz Arkansasa i cijeli grad već zna o ovom događaju, tako da to i nije neka tajna?

Koje je vaše mišljenje, može li žena ostati trudna sa životinjom? (koliko god to bolesno zvučalo).

Why Are Horses Frisky When It's Cold? – The Horse