Morate se složiti s nama kada kažemo da je jako malo ljudi koji ne vole palačinke, ja osobno još nisam upoznao nikoga i da ih ne voli, a to je jedna vrlo ukusna delicija u kojoj svako može uživati. Također može biti slatka varijanta, kao što se voli.

Iz tog ćete razloga zasigurno biti oduševljeni kada otkrijete poseban trik da deserti uvijek služe kako bi njihove palačinke postale mekane i ukusne.

Sve što trebate učiniti je samo slijediti taj proces koji smo danas pripremili za vas, i naravno, prepisali smo ga od stručnjaka, to je istina zasigurno, a ključna stvar je koristiti svježa jaja, a uz to trebate uzeti nekoliko detalja.

Prvo što morate obratiti pažnju je odvojiti žumanjak od bjelanjaka kada razbijate jaja, to je broj jedan koji morate učiniti. Žumanjak treba miješati s mlijekom, a zatim dodati bjelanjke kako bi vaše palačinke bile prozračne.

Ono na što morate obratiti pozornost je detaljan postupak koji vam u potpunosti donosimo. Prva stvar koju ćete učiniti je odvojiti sve suhe sastojke, kao što su šećer i brašno. Eh, nakon što to učinite, sipat ćete sve tekuće sastojke u drugi spremnik, što je zapravo mlijeko u ovom slučaju.

Stavit ćete mlijeko žumanjaka koje ste odvojili od bijelanjaka, a zatim dobro promiješati. Sada pomiješajte sve sastojke zajedno, zatim dodajte bjelanjke u mješavinu koju ste pomiješali, a nakon toga ćete sve dobro zajedno. Ostavit ćete masu sljedećih 5 minuta i nakon toga vaše tijesto je spremno za pečenje.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..