U posljednje vrijeme se na televizijama na Balkanu, sve i svašta može vidjeti. Moderna tehnologija dovela je do toga da svako danas može imati televizor, ako se čak i uz nekoliko tehnika, program može preuzeti iz vlastitog doma. To dovodi do velikog neiskustva, a gledatelji takvih programa mogu vidjeti sve i svašta.

Kada su prof. Dr. Darko Trifunović sa Fakulteta za sigurnost i ugledni novinar Miodrag Zarković sjedili u poznatom TV studiju kako bi razgovarali o interesima Srbije, nitko nije sumnjao da će se ta emisija završiti većim incidentom i borbom dvojice sugovornika.

Sve je na početku proticalo u poštenoj i sasvim korektnoj atmosferi sve dok Zarković Trifunoviću nije ispričao kako su mladi iz Srbije otišli zbog jednog njegovog vrlo dobrog prijatelja – Cimermana. “Mladi su otišli zauvijek odavde, a sve zbog tvog prijatelja Cimermana”, rekao je Zarković. S druge strane, Trifunović nije na to ostao dužan, pa je i sam šuknuo dosta nisko: “Pa, takvi kao ti, su nam i donijeli NATO bombardiranje, je jasno?”

“Ti si jedna vrlo bolesna osoba. Hoćeš da ti platim jednog dobrog psihologa,” odgovorio je Trifunović da ustane i demostrantno napusti kompletan studio. “Šta bježiš, kukavički? Ti si jedan ozbiljan izdajnik “, viknuo je Zarković za njim, koji je upravo počeo s pričom.

Trifunović se, vidljivo uzrujan, vratio i onda prišao i ponavljao cijelo vrijeme “Laza Lazarević, Laza Lazarević”. “Koji bolan Laza? Hoćeš li da ti pokažem Lazu, da vidiš svog boga odmah ovdje?”, Žarković je ustao i unio se Trifunoviću u lice i nastavio s vrlo visokim tonom: “Ko je izgubio Kosovo? Taj tvoj Cimerman ga je osobno bombardirao! Gdje si ti bio na Kosovu? Bijedniče obični. Hajde sa mnom na Kosovo sada, ako smiješ”, odbrusio je Zarković. Sve je dodatno spriječio voditelj, ali i kamerman, koji je morao smiriti cijelu situaciju. Možete vidjeti cijelu situaciju na video klipu od 47 minuta:

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..