Stories

“Izbacio sam svoju beskorisnu ženu na ulicu: Nesposobna glupača opet nije znala da mi rodi sina, ne priznajem to dijete. Sada neka je virus pojede. Ona je sramota za ženski rod, to ne zaslužuje da živi”

“Jutros sam izbacio svoju ženu na ulicu. U šestom je mjesecu trudnoće, i ja je više ne mogu trpiti.

Kada sam prije pola godine saznao da ću konačno ovaj put možda imati pravo dijete, sina, a ne ponovo djevojčicu, ja sam joj pružio nevjerovatan ugođaj, usluživao je, brinuo se o njoj. Šta god je poželjela, dobila je. Njegovao sam je, ona bukvalno nije morala prstom da makne. I kako je ona meni to sve vratila. Tako što će opet roditi žensko. Kurva raspala.

Moja mama je inače ekspert jer ona viskom može vidjeti spol djeteta. Kada je na naše ogromno razočarenje, kroz suze rekla da će opet, po treći put, biti žensko, poludio sam. Spakovao sam joj torbu i izbacio je iz kuće, skupa sa njenim kopiladima, što ne želim ni nazvati svojim kćerkama, jer je to prosto nemoguće. Dva puta sam joj oprostio ovu prevaru. Dva puta. Neće biti opet.

Takva nesposobna i smotana žena mi ne treba, to je jeftina isprika za ženu. To je sramota za cijeli ženski rod. Ona treba da se stidi. Treba da se stidi jer ona još uvijek živi, a neke normalne i prave žene umiru.

Nedugo zatim mi se javio prijatelj da pita da li je istina da sam je izbacio, a nakon što sam mu potvrdio i ispričao sve, on je rekao da ipak možda trebam ponovo da razmislim, ipak je nezgodno vrijeme, virus još nije prošao. Ma, što se mene tiče, neka je taj virus pojede. I nju i njenu kopilad. Ne zanima me.

Uostalom, zašto on da se brine. Njegova žena je perfekta. Dva sina mu je rodila, zdrava, prava, pametna. A ja, ja sam i dalje sam. Pričao sam sa mamom, ona mi je rekla da sam pametno postupio i da je vrlo vjerovatno da su ta djeca svakako od nekih njenih švalera i da samo Bog zna koliko ih je imala do sada. Jer, kako će biti moguće da se meni desi to. Žensko dijete. Mama je rekla da će mi ona naći pravu ženu, koja će konačno da nam rodi sinčinu, pravog nasljednika.”

Image result for preagnant women