La Toja Džekson (La Toya Jackson), sestra mega popularnog pokojnog Majkla Džeksona (Michael Jackson) koja danas ima 62 godine, dala je jedan zanimljiv intervjuu prije 28 godina koji je sve do danas prošao totalno neprimjećeno.

Usred afere u kojoj se tvrdi da je bio pedofil, njen je intervju ponovno odjeknuo i odzvonio u medijima, dok je pjevačica izgovorila uistinu groznu stvar koja je prošla nezapaženo od strane javnosti i medija.

La Toja je više puta optuživala oca Džoa (Joe) da ju je zlostavljao baš kao i 11 braće i sestara. Joe je zlostavljao nju i njezinu sestru, a njihova majka Ketrin (Catherine) cijelo je vrijeme bila svjesna onoga što se događa i nije učinila ništa.

U svojim memoarima napisala je da je njen otac ustao iz kreveta u kojem je spavao s njenom majkom, a onda bi on ušao u kćerkin, a majka bi rekla

“Ne večeras, ona je umorna, pusti je da se odmori neko vrijeme, kako te to ne izludi…”

Otac ju je počeo napastvovati kad joj je bilo samo 11 godina, a ona se toga dobro sjeća.

Rebi (Rebby) je napustila dom u dobi od 16 godina, jer je to bilo psihičko, fizičko i seksualno zlostavljanje, rekla je da ne zna je li otac zlostavljao njihovu majku kao njih. Zna da ju je počeo iskušavati kad je Rebi izašla iz kuće, živjela je s tim, mislila je da nešto nije u redu, sramotila se nakon toga cijeli svoj život, rekla je svojedobno.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..