Da li ste do sada ikada čuli za pojam haptika?

Haptika je vrsta neverbalne komunikacije preko dodira, koju proučavaju socijalni psiholozi.

Stručnjaci smatraju da se o paru može dosta saznati jednostavno, i to isključivo gledanjem načina na koji se oni ponašaju jedno prema drugom, kada su skupa zajedno.

Čini se nevjerovatnim, zar ne?

Ukoliko ste možda u vezi, ovaj uistinu neobičan test će vam otkriti čitavu istinu o vašem odnosu. Ono što trebate da uradite jeste da izaberete par za koji mislite da izgleda kao najsretniji.

PAR 1.

PAR 2.

PAR 3.

PAR 4.

PAR 5.

PAR 6.

PAR 7.

Ako ste se odlučili za par koji po vama izgleda najsretnije, odgovore možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Par 1:
U ovom slučaju je žena ponosna na svog partnera. Ona je potpuno nezavisna i ne zanima je uopšte šta drugi kažu. Muškarac s druge strane, maksimalno cijenu zajednicu, i nastoji da unaprijedi odnos. Moto ovakve veze je otvorenost.

Par 2:
“Iza svakog uspješnog muškarca stoji jedna uspješna žena”, je rečenica koja najbolje opisuje ovaj par. Ovdje zapravo žena obraća pažnju na sve važne stvari, pomaže da se muž skoncentriše na one stvari koje su bitne i on uz njenu podršku može daleko da dogura.

Par 3:
Ovdje je muškarac je glavni. On je taj koji je odgovorni, a njegova žena je smirena i mudra kako bi mogla da izbalansira njegov kratak fitilj. Moto ovdje je: “Ona drži ravnotežu.”

Par 4:
Zagrljaj i intimnost u ovom paru pokazuju da muškarac želi maksimalno da zaštiti ženu.
Vašem poštovanju i povjerenju apsolutno svi se dive i to je ono što zapravo drži vašu vezu.

Preporučujemo