Pojedinci vjeruju da je pric Harry koji napušta porodicu sveti aktuelnoj kraljici Elizabethi, ocu Charlesu i britanskim medijima jer ih krivi za tragičnu smrt Lady Diane 1997. godine.

Osveta za smrt majke, tadašnje princeze, Diane bila je odluka britanskog princa Harry – a kada je nedavno okončao monarhiju najavivši svoj odlazak iz kraljevske porodice.

Prema Nevs18.com, većina misli da je kompletan ovaj nered bio dobro zamišljen i da se princ želi osvetiti svojoj baki, svom ocu i svim britanskim medijima, koji snose glavnu krivicu za smrt njegove majke, koja je ubijena 31. augusta 1997. godine kada su ona i Harry – ev otac bježali od paparaca u Parizu, Francuska.

Harry mrzi medije otkad zna za sebe i veoma je ljut na njih, a jednom prilikom kada su britanski tabloidi počeli napadati njegovu ženu, odlučio je da im se osveti zbog smrti čuvene Lady D.

Prema nekim teorijama, upravo je on za njenu smrt krivio Elizabetu i Charlesa, iako se smatralo da su krivi za smrt iako nije bilo dokaza, jer je kraljevska porodica ipak nedodirljiva.

To je bio razlog zbog kojeg se vjenčao za Meghan Markle, razvedenu Amerikanku, jer je taj brak bio sličan braku njegovov strica Edvarda, što je dovelo do ustavne krize i njegovog odricanja titule.

Takođe se spekuliše da je njegov brak sa Meghan zapravo jedna velika laž i da je ona samo plaćena glumica, ali naravno nema dokaza koji bi podržali ovu tvrdnju.

Princ Harri, inače, rođen je 15. septembra 1984. godine i on je najmlađi Charlesov sin koji je bio princ od Velsa i princeze Diane, a četvrti unuk aktuelne kraljice Elizabete II i princa Filipa, vojvode od Edinburga.

Preporučujemo