Svi su manje ili više svjesni da se Svetlana Ceca Ražnatović družila s bosanskim muslimanom Harom Samardžićem, s kojim je imala vrlo burne i skladne odnose.

Mnogo se pričalo i nagađalo da se Arkan zbog toga ljutio na Cecu i da joj je zbog toga odrezao svu kosu.

Jednostavno to nije mogao podnijeti, pa je Ceca bila bolesna i nisu joj dali puna 3 mjeseca da izađe van iz kuće. Ali to jednostavno nije bio slučaj. Konkretno, Arkanu je smetalo što Ceca izlazi s pjevačicom koja je bila poznata kao ovisnica o narkoticima, a on nije volio opijate.

Kad se vratio kući, vodili su žestoku borbu, a on ju je fizički napao i zabranio joj da se druži s tom pjevačicom, a kasnije joj je zabranio da napusti kuću. Arkan se odlučio na vrlo radikalan potez i odlučio je osjeći na ćelavo Cecu ne čekajući ni minutu. Zamislite, njezina duga crna kosa nestala je u sekundi. To je učinio jer je znao da Ceca ćelava iz kuće neće izaći, bilo bi previše neugodno u tom trenutku.

Zbog ćelavosti bila je primorana da ne izlazi iz kuće kako je ne bi primijetili paparaci i sve njezine moćne kolege. Usput, poznato je da je Ceca bila u braku s Arkanom godinama i da je s njim rodila dvoje djece, ali poznato je da je prije Arkana bila s Bošnjakom Haretom Smardžićem, u kojeg je bila jako zaljubljena.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..