Danas vam donosimo vrlo šokantnu priču koja se dogodila oko nas, nismo ni svjesni što se događa. Uvijek mislimo da se nešto takvo može dogoditi samo na filmovima, ali kada se to dogodi jednom kod nas, onda se zaprepastimo i kažemo, je li to moguće?

Donosimo vam priču koja počinje kako slijedi:

„Iz Bosne i Hercegovine sam i trenutno živim u Beču. Toliko sam razočarana da ne znam odakle početi. Sve je sakupljeno i radije bih iskočila iz svoje kože. Sljedećeg mjeseca smo planirali posjetiti roditelje u BiH, a danas mi je suprug rekao da ne ide, te da bih trebača ići sam i da se ne vraćam u Beč, jednostavno sam se slomila.

Bila sam šokirana, bila sam sama, počela sam plakati, totalno pukla. Samo nisam znala zašto je odlučio, zašto me gura, što mu se dogodilo u glavi? Ali onda mi je rekao da me uhvatio kako kradem od njega. Nisam mogla vjerovati šta mi je rekao.

To me je doista pogodilo, jer sam pod krađom uzela 100 eura s računa da kupim darove za moje roditelje, sestru, brata i njihovu djecu. Ako je to krađa, onda stvarno ne znam. Užas Božji, jer kad idemo njegovoj porodici i njegovoj rodbini, potrošimo preko 200 eura na darove, bez riječi.

Ali kad više razmišljam o problemu, to je druga priroda, nešto je drugačije. Imamo problem, već tri godine smo u braku i još nisam rodila nijedno dijete, imam manje zdravstvenih problema i to je tako, a on želi djecu.”

Preporučujemo
Loading..