Novo

ITALIJANKA OTVORILA CRNU KUTIJU I SAZNALA DA JE SRPKINJA: SFRJ pasoš i džemper krili tajnu Leposave iz Perleza 50 godina!

Danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu i interesantnu priču, a radi se o jednoj ženi koja je nakon mnogo godina saznala da je ona ustvari Srpkinja. Naime, imala je samo 16 godina kada je Leposava iz Perleza rodila kćerku, koju su joj na rođenju oteli njen očuh i majka, te dijete su dali na usvajanje. Na rođenju ona joj je dala ime Zorica, ali u Italiji ona je postala Lorijana Saso, a tek kada su joj preminuli roditelji iz Italije, koji su je usvojili ona je saznala pravu istinu.

Zanimljivo je to da je Lorijana u košarci ali i odbojci uvijek navijala za Jugoslaviju, a kasnije je nastavila za Srbiju, a uzbuđenje koje je svaki put osjećala nikome nije mogla da objasni, i mnogo ju je zbunjivalo, da bi tek prije tri godine shvatila, da su to ustvari bili geni koji su je vukli, jer ona nije Italijanka, nego je Srpkinja. Sve je počelo 2019. godine kada je njen otac preminuo, a ona je u njihovom stanu pronašla jednu crnu kutiju, koju su oni od nje sakrivali 52 godine, i koja je zapravo u sebi krila jednu veliku tajnu.

Naime, u toj crnoj kutiji koju je ona pronašla u fioci bili su SFRJ pasoš, a kada je otvorila kutiju vidjela je i slike dok je bila mala, tačnije kada je imala dvije godine, a u dokumentima koji su tu bili pisalo je kako je ona rođena u Banatskom Novom Selu, koje se nalazi u opštini Pančevo. Zbunjeno je gledala u sve to i nije mogla da vjeruje šta joj se dešava, a onda je odlučila i da pronađe svoju biološku majku, a tu joj je pomogao otac jedne njene prijateljice, koji nije dozvolio da ga tragovi zavaraju. Ostatak teksta pročitajte ovde.