Veljko Ražnatović je sin najpoznatije srbijanske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, ali se u zadnje vrijeme opasno špekuliše o tome ko je njegov pravi otac.

Naime, mlađi sin pjevača potpuno je razbijesnio svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu, jer je objavio fotografiju Arkana, svoga još uvijek zvaničnog oca koji je likvidiran u atentatu na početku dvije hiljadite godine. Naime, Veljko je objavio očevu fotografiju na tenku tokom rata u Bosni i Hercegovini i napisao: “Ima ko će ‘mjesto tebe. Željko živi!

Inače, Veljko Ražnaatović danas trenutno živi u Banja Luci jer tamo studira. On je zbog ove sporne objave naišao na ogroman broj negativnih kritika, a fotografija je uglavnom dobila negativne komentare. Mnogi su ga prozvali da on ovime poziva na nove oružane sukobe. Naime, Arkanov isprdak (još uvijek zvanični) je izbjegavao raspravljati i ulaziti u raspravu, ali mnogi su ga optužili da on zapravo ne studira u Banja Luci, te da se pod pokroviteljstvom Milorada Dodika priprema za rat.
Inače, treba napomenuti da bi Željko Ražnatović Arkan vjerovatno danas bio proglašen i zvanično za ratnog zločinca da nije nad njim počinjen atentat prije skoro 20 godina. Osim toga, bavio se mnogim opasnim kriminalnim djelima u Bosni i na Kosovu, počinio mnogo teških zločina, pa je nevjerovatno i zaista krajnje neshvatljivo da ga se i dan danas nastavlja slaviti u Srbiji, jer je on čovjek koji je počinio brojne zločine i koji je na svojoj duši (ako ju je imao) nosi živote zastrašujuće velikog broja ljudi. Ako mu se sudi prema onome što radi njegov sin, loza ne pada dalje od korijena.

Izvor: Žena Portal