Svi naravno znamo da je lična higijena vrlo bitna za svaku osobu. Higijena je pola zdravlja, kako mnogi kažu.

Dobra i redovna higijena posebno se veže za pripadnice ženske populacije koje zbog svojih redovnih ženskih stvari (ciklusi i slično) moraju ipak mnogo češće i redovnije da se tuširaju i peru, odnosno da održavaju svoju higijenu na visokom nivou. Mada, naravno redovno tuširanje je preporučljivo za svakog.

Međutim sa tim se očigledno ne slaže jedna gospođa…. žena koja se nije kupala nikako 30 GODINA. Da dobro ste pročitali, a ona je obrazložila i zašto.

Evo o čemu se radi:

Jedna neimenovana žena iz Engleske je u jednom intervjuu rekla kako je pisala svoju ispovijest na jednom popularnom društvenom forumu. Ona je naime htjela tamo da sazna da li je ona stvarno jedina na svijetu koja izbjegava tuširanje i upotrebu sapuna uopšte.

“Moj muž me bukvalno na koljenima moli da odem da se okupam, ali meni se stvarno ne da, nije mi do toga, i odbijam to učiniti. Ne volim sapun i ništa što miriše, hemikalije te.” objašnjava ona.

“Ja čak veoma rijetko i svoje ruke perem, samo kad baš moram. Kad se stvrde koža pa ne mogu da pomičem ruke. Ali i to prilično rijetko, možda jednom mjesečno. Ni slučajno svaki dan, nema šanse. Ja sam na tom forumu htjela provjeriti da li ima ikog sličnog meni na ovom velikom svijetu, nemoguće da samo ja ne volim sapun.” zapitala se ona, ali ubrzo je dobila i odgovore (iako ne baš one koje je željela).

Naravno ti komentari su bili isključivo negativni, svi su je napali zbog toga, pisali kako je odvratna, kako se i životinje ponašaju bolje od nje. I njen muž je, nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja ubjeđivanja, rekao da mu se ona gadi i da smrdi neopisivo.

“Ja mislim da mene moj muž više ne voli, čak je uspio otjerati i sve životinje sa naše farme, nema više ni ptica koje sam uvijek voljela hraniti. Neću više da spavam sa njim, razočarao me je.” rekla je ona tužno.

Preporučujemo
Loading..