Ovih je dana anonimno priznanje jedne učiteljice, koje je na neki način najviše šokiralo cijelu Srbiju i regiju, podiglo puno prašine na društvenim mrežama.

Tako je izjavila da svake godine raste broj djece u školi koja ne znaju izgovoriti određene glasove i da većina njih ne zna neke osnovne stvari poput grafitne olovke, bilježnice i ne razumije šta znači kad povući crtu.

“Sve uče od-do, glupi su i smotani. Užas. S čim ja moram da radim, katastrofa”.

Očito roditelji misle da ova učiteljica ne priprema djecu za školu, pa je ove godine u njenom razredu bilo nekoliko djece koja nisu znala svoje prezime, a jedan dječak, kako je napisala, nije znao kako je pravo ime njegove majke. Napisala je da je prosto užasnuta bila kad  učenik nije znao da nacrta čovjeka na običnom bijelom papiru, a kad ga je pitala zašto on je samo slegnuo ramenima.

“Imbecili obični. I to će sutra da radi u našim firmama, da operiše bolesne ljude i da vodi ovu državu. Mi ćemo propasti.” napisala je bijesna učiteljica.

Ali nije mogla da ne primijeti da mnoga djeca imaju najskuplju garderobu, tenisice, telefone koje sebi ni stariji ljudi ne mogu priuštiti, a čini joj se da, na taj način, mnogi roditelji rješavaju mnoge stvari bez davanja znanja i učenja djece osnovnim stvarima. To su oni koji svoju djecu šalju potpuno nespremne i gotovo unazad u školu.

Ona smatra da su sva ta djeca krajnje nesposobna i zaostala, ali da je problem u tome što to i njihovi roditelji još nisu razumjeli i shvatili.

“Da sam ja na mjestu tih roditelja, te čudake bih slala sve u specijalne ustanove. Hvala Bogu ima ih otvorenih kod nas. Ili neka nikako ne idu u školu kada ne znaju ionako ništa.”

Izvor: Lokovesti.info

Preporučujemo