Da se ljudi moraju dobro upoznati prije nego što se zakune na vječnu ljubav, otkrila je jedna izvjesna Di (Dee) koja je u klubu upoznala Dannyja i ubrzo odlučila da je on čovjek njezinog života. Međutim, kasnije je doživjela pravi užas.

Konkretno, njihova je priča započela u noćnom klubu. Zatim je opazila momka koji joj se sviđao. Nije ga mogla prestati gledati, a onda je on odlučio da joj priđe.

“Prišao je, ja sam Danny Saniko, i upoznali smo se. Imao je preplanuli ten i tamne oči. Naravno da sam pristala na njegov poziv na ples, a na kraju večeri otpratio me do automobila i uzeo moj telefonski broj. Danny, 30, za mene je bio drugačiji od ostalih muškaraca. Bio je iskren i ljubazan i nadala sam se njegovom pozivu. Doista, dva dana kasnije pozvao me na večeru s njim. Bila je to sjajna hrana i njegovo društvo me strašno uzbuđivalo.

Na drugom sastanku umirali smo od smijeha, imali smo karaoke večer. Znala sam da sigurno nema puno novca jer je radio kao konobar, pa mi je značilo da je spreman za jednu takvu noć potrošiti puno novca. Ubrzo smo postali nerazdvojni.

Toliko sam mu vjerovala da sam mu gotovo odmah rekao da imam endometriozu i da sam zbog toga možda neplodna. Išao je sa mnom na sve preglede. Od početka smo razgovarali o braku i sklapanju porodice, na njegovu vlastitu inicijativu. Nakon što sam mu rekla da planiram zamrznuti svoja jajašca jer mi je to jedina šansa za osnivanje porodice, on se odmah složio i čak mi je ubrizgavao hormonske injekcije.

Rezervirala sam sebi doček Nove godine u Londonu prije nego što sam ga upoznala. Predložio je da umjesto toga odemo u Chicago, a ja sam pristala. Jedne večeri u restoranu dok smo uživali u Chicagu, on je kleknuo ispred mene. Zagledala sam se u njega i mislila da će mi srce iskočiti iz grudi.

‘Di, volim te. Želim provesti svoj život s tobom. Hoćeš li se udati za mene,’ pitao me iako smo bili zajedno samo tri mjeseca, ali bila sam toliko zaljubljena da nisam oklijevala reći da.

Izvor: Lokovesti.com

Preporučujemo
Loading..