Novo

Ispovijest MAJKE: Odvela sam bolesno dijete NESTOROVIĆU i desilo se OVO – EVO kako on liječi djecu! (FOTO)

Doktor Branimir Nestorović spada u red najkontraverznijih ličnosti u Srbiji otkad je krenula pandemija koronavirusa. On inače radi kao pulmolog na dječijoj klinici i od samog starta pandemije imao je nešto drugačije stavove i mišljenja kada je u pitanju koronavirus, te je zbog toga često svojim kolegama davao glavobolje svojim izjavama.

Ipak, na kraju se ispostavilo da je zapravo on bio u pravu u mnogim stvarima, zbog čega mu većina građana vjeruje. Povukao se nedavno iz javnosti, ali su ga novinari uspjeli pronaći i pitati ga za razlog zbog čega je otišao, a on je odgovorio kako su mu kritike i podsmjehivanje došli preko glave, te da želi malo da se odmori od svega. Srpski mediji su ga prozvali srpskim doktorom Hausom, obzirom da je vrlo često sarkastičan u svojim izjavama.

Međutim, niko definitivno ne može osporiti njegovu etiku i stručnost, a nedavno je jedna majka to podebljala i podvukla. Naime, njeno dijete je bilo bolesno i liječilo se upravo kod doktora Nestorovića, a ona je riješila javno da ispriča kako je on zapravo spasio život njenog djeteta. U pitanju je Ljiljana Barjaktarević koja je na svom Facebook profilu napisala jednu pravu ispovijest gdje je do detalja opisalo šta se sve dogodilo. Naime, njena beba je bila rođena sa laringomalacia gravis dijagnozom. Ona se dobija kod oživaljvanja bebe, obzirom da je ova žena čekala dva dana na carski rez kada je bila u bolnici.

Pet mjeseci nakon poroda beba nije uopšte napredovala, nije mogla da jede i Ljiljana se javila doktoru Nestoroiću koji je bio naprosto šokiran onim što mu je ova mlada majka ispričala. Dao joj je neke savjete i stvari koje mora pratiiti i nakon toga se bebino stanje srećom popravilo. Danas njena djevojčica ima 8 godina i nema nikakvih ozbiljnih zdravstvenih problema.

Ostatak pročitajte OVDJE.