Nedavno se priznanje jedne majke proširilo društvenim mrežama, pokrenuvši lavinu komentara i rasprava ljudi koji žive u različitim dijelovima regije, a očito je riječ o sukobu mišljenja u kojem nije lako reći tko je u pravu.

Točnije, jednog dana kći se vratila kući iz škole, a majka je primijetila da u ruci drži novi mobitel, što je bilo vrlo skupo za njihovu financijsku situaciju, i napala je kćer, odakle joj novac dolazi za taj mobitel. Djevojka je tvrdila da je kupila za sebe i zaključala se u svojoj sobi, gdje je plakala i odbijala izlaziti punih dvadeset minuta. Majka nije popuštala, da bi kći kasnije iz novčanika uzela još tristo eura i dala ih svojoj majci.

Kad ju je majka pitala odakle novac dolazi, ona je odgovorila da ju je pronašla pukom srećom na ulazu u novčaniku njihovih susjeda i da je odlučila zadržati.

Majka bi možda drugačije reagirala da nije bilo komšije koja je uvijek bila krajnje neljubazna i arogantna prema svima drugima, pa ju je na kraju uhvatila gorka savjest jer je tako burno reagirala na svoju djevojčicu, kad bi i ona reagirala pronašla je novac. Zbog nje su je mnogi napali na društvenim mrežama i pitali je zašto daje tako loš primjer svom djetetu i da im treba vratiti novac ako već zna kome pripada. Bilo je i onih koji su bili na njihovoj strani i složili se da trebaju zadržati novac. Što mislite?

Preporučujemo
Loading..