Roberto Eskuivel Cabrera (52) je Amerikanac koji svoju muškost smatra svojim najvećim invaliditetom.

Konkretno, njegov penis je dugačak čak nevjerovatnih 48 centimetara i žene se zbog toga plaše da uopšte komuniciraju s njim. Čak je završio u Guinnessovoj knjizi rekorda i time su anulirane sve sumnje da njegov seksualni organ nije pravi.

Ali, osim ogromnih problema koje ima sa ženama, njegova muškost sprečava ga također da pronađe sebi odgovarajući posao. Godinama pokušava, na razne načine, da dokaže da nije sposoban radii kako bi ga vlasti proglasile invalidom i pružile mu tako zasluženu pomoć.

Roberto se, pored toga, nada da će uskoro moći da se podvrgne i genitalnoj operaciji odnosno skraćenju penisa, kako bi mogao da nastavi svoj uobičajeni život.

„Postao sam poznat po tome što imam daleko najduži penis na cijelom svijetu. Ne znam više nikoga koji se može pohvaliti ovakvom dužinom “, objasnio je Roberto jednoj TV stanici, koja je inače od meksičke vlade tražila da ga ona proglasi invalidom, jer mu njegov penis evidentno ometa obavljanje dnevnih poslova i želja mu je na kraju bila i ispunjena.

Država mu danas isplaćuje odštetu svaka kvartal, ali to mu nije dovoljno za opstanak i osuđen je na prehranu u javnim kuhinjama. Uzgred rečeno, Meksikanac tvrdi da je pokušao da vodi seks dva puta u svom životu, ali da nikada nije uspeo, jer su se njegovi partneri uvijek uplašili.

Kao što se može videti u videu, Roberto živi u groznim životnim uslovima. Hrani se isključivo u javnim kuhinjama i jednostavno ne vidi drugi način da opstane. Žene, šta mislite vi?

Preporučujemo