Novo

ISPOVEST ŽENE KOJA JE SPAVALA SA DELFINOM! BIO JE UZBUĐEN, PA JE REŠILA DA URADI TO: ODVELI GA, A ON IZVRŠIO SAMOUBISTVO OD TUGE

U nastav ku dnaašnjeg članka pponovo ćemo se dotaći jedne zanimljive teme , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku . Naime , reč je o životinjama , a koje su poznate po tome da kada im se pruži ljubav , oni to umeju svakako na poseban način da vrate . Od svih životinja delfini se zasigurno mogu izdvojiti kao jedne od najpametnijih životnja , a ono što je specifično kod njih jeste da imaju dva dela mozga , te da oba koriste odvojeno. Dakle , to su jedne od najinteligentnijih životinja , a tome pokazatelj može da vam bude cirkus , te na šta su sve spremni da se nauče.

Dakle , mi ćemo danas da se dotaknemo te teme , a reč je o izvesnoj Margret , koja je zajedno za izvesnim Džonom radila jedan eksperiment sa delfinom , davnih šezdesetih godina. Dakle ,reč je o tome da su se njih dvoje izolovali u jednom bazenu , te su tu proveli šest nedelja , a upravo koliko je trajao taj eksperiment , a cilj je bio da se delfin nauči engleski jezik . Naime , sve je se dešavala na Devičanskom ostrvu , a Margret je imala želju da bude bliska sa delfinom , pa je čak razapela mrežu u smaom bazenu , te je preko noći i spavala tu pored njega , a on je se onda zaljubio u nju.

Inače , celi ovaj eksperiment je finansirala NASA , a hrana koju je Margret koristila bila je konzervirana , kaako ne bi prilikom dostave neko drugi ušao u prostorioju i uticao na eksperiment. Naime , Margaret je ofarbala lice u belo , a razlog je da bi delfin video kako pomera usta. Tada je Piter mogao da izgovori na engleskom “1”, mi”, “trokut”, i “zdravo”. Ostatak ovde.