Zanimljivosti

ISPOVEST MUŽA ZGADILA ŽIVOT SVIMA: Moja žena me toliko ne voli da želi da me UBIJE – Ne smem jesti, ne smem spavati,…

Ispovijest jednog depresivnog i nadasve nesretnog muža zgrozila je, ali i prvenstveno zgadila život, mnogima koji su imali (ne)sreću da pročitaju ono što je imao da napiše.

On je u jednoj kolumni vezanoj za ljubavne savjete napisao kratku ispovijest gdje se požalio kako se boji za svoj život obzirom da misli da ga žena ” do te mjere ne voli da je spremna da ga otruje”. O čemu se radi?

On u statusu tvrdi kako njegova supruga “ni inače” a kamoli sada u vrijeme pandemije ne pere uopšte svoje ruke niti vodi uopšte računa o higijeni, zbog čega on smatra da ona na taj način želi da mu ugrozi život, pa čak možda i da ga ubije.

“Ja sam zabrinut i preplašen. Prestravljen. Moja žena me uvijek pokušava uvjeriti kako je oprala svoje ruke, ali ja znam da ona namjerno laže. Posmatram je čitav dan. Instalirao sam čak i nadzorne kamere u svakoj sobi. U kupatilu također. Jasno vidim da svaki put kada je u kupatilu, poslije nužde NIKADA ne pere ruke. A onda poslije toga dođe u kuhinju i krene praviti ručak. 

Nisam siguran da li je to uvijek tako radila, ali u zadnje vrijeme, naročito u doba ovog virusa, primjetio sam da uopšte ne brine o higijeni. Jasno je da želi da me otruje, da me zarazi, da me ubije. Samo ne znam koji joj je motiv. Zbog čega to radi?

Otkad sam to sve primjetio izbjegavam da jedem i odbijam bilo kakav njen, lažan, pokušaj da me pomazi, poljubi ili zagrli. Ne želim se zaraziti. Neću da umrem. Molim vas, neka mi neko pomogne?” napisao je uspaničeni i preplašeni muškarac.

Šta vi mislite o svemu?