Novo

Ispovest majke Anite Stanojlović tera suze na oči: Sa ćerkom nije pričala MESECIMA, sa bivšim se TUKLA, a Marku Markoviću poručila da je ŠVALERČINA! (FOTO)

Šesta sezona rijalitija Zadruga na samom početku je pokazala da će ovo da bude totalno drugačija sezona u odnosu na prethodne, kao i to da nas narednih 10 mjeseci čeka spektakularan šou. Ušlo je dosta poznatih ličnosti, ali i onih koji javnosti nisu bili poznati, a jedna od njih je i Anita Stanojlović koja je na sebe pažnju privukla još i prije nego što je rijaliti počeo.

Naime, ona je sada u priči sa bivšim dečkom Stanije Dobrojević sa Markom, a da li će od ovoga na kraju biti nešto ili ne pstaje nam da vidimo. Poznato nam je to da je Anita rodila dijete sa 17 godina, koje danas ima 2 godine, a njena majka je dala intervju za domaće medije, pa je otkrila neke detalje iz Anitine prošlosti, ali je i Marka nazvala velikom švalerčinom. Tako je njena majka na samom početku rekla sljedeće: “Dobra je za sada, nije mi se svidelo u početku, što se zalepila za Marka u početku, to mi se nije svidelo, trebala je da drži do sebe, a ne da je pljuju i omalovažavaju! Ona nije iz te priče, drago mi je da su je mnogi upoznali. Ja sam joj pričala da ne zna gde ulazi, da će je progutati, ona nikada nije pratila Zadrugu, ne zna šta se tamo dešava. Ja nisam stigla ništa da joj kažem, sve je bilo na brzinu. Rekla mi je da će telefon biti kod nje, ali ipak nije”, a onda je dodala:

“Nije mi nešto specijalno, da su se čuli porukama nešto, ali iskreno nisam zalazila u njihov odnos. Nisam bila za to, da uđe u rijaliti. Kada mi je rekla da je potpisala ugovor bila sam u šoku, ali ona je takva, kad nešto zacrta, ona to mora, glavom kroz zid. Samo mi je rekla da joj se sviđa i pre ulaska u Zadrugu.” Ostatak teksta pročitajte ovde.