Rubi Dej je poznata američka kuharica iz Teksasa koja je nedavno postala pravi hit na društvenoj mreži Jutjub i to zbog nečeg veoma bizarnog.

Ako zanemarimo nakratko njen očigledni talent za kuhanje i zaista fantastičnu hranu koju napravi, možemo obrati pažnju na jedan detaljčić zbog kojeg se proslavila – na snimanjima svojih emisija ispod svoje kecelje ne nosi apsolutno ništa – tako je. Dobro ste pročitali.

Pored toga što nosi minđuše i poneki nakit i kecelje sa temom domaćica iz pedesetih godina, njeno zaista nesvakidašnje izdanje dovelo je do toga da ona na svom zvaničnom Jutjub kanalu ima 465 hiljada pratilaca, ali isto tako ona posjeduje veoma popularan sajt gdje njeni (pretežno muški) fanovi plaćaju kako bi mogli da gledaju njene snimke i recepte. Naime, ona se ne bavi samo kuhanjem, nego pored kulinarskih vještina ona redovno dijeli savjete o zdravom životu, o fitnesu, meditaciji, jogi, ali i razne motivacione govore.

“Ukoliko ste zainteresirani da živite sretnije i zadovoljnije, zabavljate se u svojoj kuhinji ili vam je porebno ipak malo pozitivne motivacije, onda ste ovdje na pravom mjestu”, piše na njenoj zvaničnoj stranici.

Ova zgodna kuharica daje također i online i privatne časove kuhanja za svega 200 dolara mjesečno, ali i jedan instrukcijski video na kojem će kuhati potpuno gola za vas za samo jednokratno 125 dolara mjesečno. Ovo je zasigurno jedinstveni i do sada neviđen slučaj kuhanja u svijetu poznat javnosti.

Izvor: Cenzurisano

Preporučujemo
Loading..