Home World Isplivao snimak na kome se jasno vidi kako se Hari zapravo ponaša...

Isplivao snimak na kome se jasno vidi kako se Hari zapravo ponaša prema Megan Markl: Toliko je ponižavajuće da boli (Video)

574
0

Megan Markle je nedavno oduševila javnost kada se na tradicionalnoj paradi koja se zove “Trooping the Colour” pojavila u jednoj predivnoj teget kombinaciji, što je bilo zapravo i njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što se porodila.

Nakon slavlja, početne euforije i njenog veoma simpatičnom, konstantno nasmijanog lica tokom čitavog događaja, tek sada su Britanci uhvatili jedan vrlo neugodan detalj. Naime, fanovi su pregledali snimke i fotografije sa događaja, i naišli su (barem jedan od njih) na jednu video snimku koja pokazuje najzbunjujuću scenu između vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Megan je stajala na terasi Buckinghamske palače pred Harryjem i okrenula se za jednu minutu prema njemu. Na prvi pogled, on je reagirao smireno, ali je vrlo očito da nije bio tako dobro raspoložen i bio je dosta nervozan. Vojvoda je ukratko rekao nešto svojoj ženi, a ona se okrenula nakon toga, ali potpuno drugačiji izraz njenog lica i raspoloženja.

Stručnjak za čitanje usana i jezik tijela rekao je medijima da je Harry naredio da mu se žena okrene. Izgleda da joj je rekao da se okrene. Okreni se odmah, gledaj tamoj! U to vrijeme, himna je započela, kada se očekivalo da svi kraljevski članovi gledaju naprijed. Nama će biti teško saznati što se stvarno dogodilo, ali reakcije i pretpostavke na internetu su brojne.

Većina kaže da je Meghan izgledala slomljeno i tužno i da su joj oči bile ispunjene suzama, ali postoje i oni koji tvrde da je Harry naružio zapravo jedno od djece iz kraljevske porodice i da je to bila glupost. Naravno, snimka kaže više od hiljadu riječi, i možete je vidjeti za sebe.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..