Home Entertainment Isplivao novi snimak vrele Ruskinje koja je prekinula finale Lige prvaka: Muškarcima...

Isplivao novi snimak vrele Ruskinje koja je prekinula finale Lige prvaka: Muškarcima nije dobro, ostaju bez daha (Video)

743
0
Još jedan novi snimak zgodne i atraktivne Kinsey Wolanski, koja je u subotu utrčala na nogometno igralište i prekinula meč u finalu Lige prvaka između Tottenhama i Liverpoola, ovih se dana pojavio na društvenim mrežama.

Kinsey je na svom Twitter računu podijelila videoisječak i vidi se kako jedan od čuvara uzima njezine ruke na leđa. Isprva je bila zatočena zbog utrka na terenu, a zatim puštena, a vjerovatno je sada čeka i zabrana pristupa stadionima i novčana kazna. Pozdravio ju je i njezin dečko, koji je zbog toga poslao svoju djevojku na trčanje na stadion umjesto njega, jer mu je zabranjen ulazak na stadione u svim mogućim zemljama nakon što se u nekoliko navrata utrkivao na nogometnim terenima kada bi se odigravale najvažnije utakmice.

Inače, njezin ljubavni partner je Vitali Zdorovecki, kralj pranksa i slavni youtuber, koji je odlučio pokrenuti vlastitu stranicu i tako proglasio ovu stranicu nakon što je njegova djevojka Kinsey uletjela na teren obučena u kupaći kostim na kojem je bio natpis s imenom njegove web-lokacije.

Svakako je bilo teško čuvarima da dovedu djevojku i uhvate je u tako izazovnom izdanju, ali možemo samo zamisliti koliko su se morali boriti protiv svojih iskušenja, i baš kao što su se vratili kući i morali stajati pred ženama!

 

Kinsey je uspjela na kraju doći do takvog marketinga da se broj njezinih pratitelja na Instagramu povećao za manje od 12 sati sa nešto manje od 300.000 do 2,4 miliona, ali je ubrzo bio hakiran i ne može mu se odmah pristupiti.

 

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..