Home Showbizz Isplivao jaaako dugi spisak muškaraca s kojim je bila Ana Korać: Mnogi...

Isplivao jaaako dugi spisak muškaraca s kojim je bila Ana Korać: Mnogi su ubadali svoju alatku u njenu vlažnu brazdu, ali svi će zanijemiti zbog jednog imena, niko nije znao za njega

565
0

Ana Korać poznata je od prve sezone rialitija “Zadruga” zbog činjenice da je mijenjala muškarce poput čarapa, morala je certificirati gotovo svakoga ili svačijeg. Bilo da je riječ o laganom petingu, romantici, intimnom odnosu ili poljupcu, čini se da je to manje važno.

Međutim, izvor blizak starleti medijima otkriva da ima onih koji do sada nisu spomenuti, te s kojima je Ana Korać bila u tom planu i izravnom kontaktu, uvijek iz istog razloga.

“Koraćeva vas samo pita imate li novca, ali to nije ništa novo. Ne bira muškarce po dobi, izgledu ili nekim ljudskim vrijednostima, smiješno je govoriti o tome. Ona samo vidi kako je dubok džep i kako se uklapa u svakodnevne želje. Nikada nije bila u kontaktu s nikim. Ona nema veze.”

“To su sve muškarci s kojima ima intimne odnose, i uvijek sa više u isto vrijeme, tako da se ne naziva kombinacijama, naziva ih prijateljima i tako se štiti od etikete kurtizane i sponzoruše. Ali džaba sve to, kada je to poznato u nekim krugovima ljudi. Trebali bismo zapravo pitati – koga uopće laže? Sebe?” – započinje izvor priče i dodaje:

“U trenutku kad je izašla s Karlom, koji ju je zapravo i uvjerio, a nije bio njen momak, samo pokupi razne sponzore s kojima se onda druži za pare. A onda je jedan od njih kupio ovo, drugi, treći je tražio šavove, i onaj za narkotike, i bila je prilično privučen njima u to vrijeme. Recimo, pitala je Mijata svaki dan za remont.”

Izvor. Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..