Novo

ISPLIVALI E*SPLICITNI SNIMCI UČESNICE ZADRUGE: Marijana u skandaloznim porukama: Sami vidite koliko je JEFTINA!

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, a riječ je o jednoj bivšoj rijaliti učesnici, o Marijani Zonjić. Ona se prvo pojavila u Pinkovim zvijezdama, a onda se odlučila oprobato i u rijalitiju, pa smo je u Zadruzi imali priliku nekoliko puta vidjeti. Prije samog početka prošle sezone izašla je vijest kako je ona imala romasnu sa poznatim pjevačem Acom Lukasom, a koliko je ta informacija tačna, nije nam poznato.

Marijana je također bila u vezi sa pjevačem Igorom Kostićem, koji je bivši muž naše poznate pjevačice Mine Kostić, sa kojom je Marijana jednom prilikom ušla u javnu raspravu i prepucavanje, a ni ta veza nije uspjela pa su se oni razišli. O bivšoj zadrugarki se u medijima pisalo sve i svašta, a sada se pojavila informacija, tačnije dokazi da je ona slala škakljive fotografije kao i video snimke upravo dok je bila u vezi sa Igorom. Navodno je ona u toku njihove veze flertovala i sa drugim muškarcima.

Radi se o tome da je ona slala fotke bivšem dečku Miljane Kulić, Luki Radivojeviću, a on je rekao kako su oni jedno vrijeme bili u kontaktu, te da se između njih ništa nije desilo, jer kako je i sam rekao on je bio razočaran u njeno ponašanje, pa je tako on rekao sljedeće: “Marijana i ja smo neko vreme razmenjivali poruke, slala mi je njene seksi klipove i slike, a da stvar bude gora, sve je to radila dok je bila u ozbiljnoj vezi sa pevačem Igorom Iks. Osim fotki, takođe me je obasiparala i porukama, koje ne bih otkrivao, dovoljni su ovi snimci da pokazu ko je ona ustvari, vidite i sami koliko je ona jeftina”, rekao je on. Video snimak pogledajte ovde.