Popularna srpska starleta Saraja Vučelić zasigurno je najpoznatija na tom području širom Balkana. Njezin profil na Instagramu je preplavljen komentarima i raznim porukama koje svaki dan blokiraju i pretrpavaju njen inbox pošte njezina profila.

Stupila je u kontakt s mnogim muškarcima, pogotovo onih sa visokih položaja, na tom popisu ima mnogo muškaraca, ali i žena.

Svakodnevno stavlja svoje slike na Instagram profil koji je toliko izazovan da se muškarci ne osjećaju dobro. Ovih dana postavila je fotografije na kojima je njezina guza u prvom planu. To je dodatno pobudilo maštu ljudi, koji su počeli pretrpavati njen profil s nemogućim komentarima.

Image result for soraja vučelić

Postavila je fotografije ovaj put, gdje je se slikala ispred ogledala, i dalje je okupirala maštu ljudi. Ono što je najzanimljivije u cijeloj priči bit će kada čujete kome je poslala ove fotografije. Nećete moći pogoditi.

Kako pišu srpski portali, Soraja Vučelić je te fotografije poslala svojoj najboljoj prijateljici nakon treninga i obaveznog tuširanja. Soraja je poznata kao osoba koja je jako vezana za svoje tijelo, redovito odlazi u fitness, svakodnevno je teretana, pa nas ne čudi kako ima tako lijepo tijelo.

Image result for soraja vučelić

Mora se biti iskren i priznati da ona može zahvaliti njezinoj ljepoti i krivinama zbog velikog broja plastičnih operacija koje je u posljednjih nekoliko godina učinila na svom tijelu. Bilo bi joj teško finansijski preživjeti to sve da nema “prijatelja” koji su tu da uskaču i tako ona dobija finansijsku pomoć kad je to potrebno.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..