Tragedija koja se dogodila u Gradačcu, Bosni i Hercegovini, ostavlja duboke posljedice i pitanja koja se još uvijek istražuju. U srpnju 2023. godine, Nermin Sulejmanović je, u direktnom live prijenosu na Instagramu, pretukao i usmrtio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Nakon toga je izvršio još dva ubojstva i ranio troje ljudi prije nego što je počinio samoubojstvo.Iako je prošao mjesec dana od tog tragičnog događaja, posmrtni ostaci Nermina Sulejmanovića još uvijek se nalaze u mrtvačnici u Tuzli jer nitko nije zatražio preuzimanje njegovog tijela.

Cijeli događaj izazvao je veliku šok i kontroverzu u zajednici te je došlo do promjena u policijskim dužnostima, uključujući otkaz načelniku Policijske uprave Gradačac Zehrudinu Hasiću i suspendiranje policijske službenice Dženane S. koja se povezuje s ubojicom.Dodatno, pojavile su se informacije o bliskom odnosu između kćerke načelnika Hasića i Nermina Sulejmanovića te su podijelile sliku s porukom na društvenim mrežama. Cijeli slučaj ostavlja mnoga pitanja o motivima i okolnostima koji su doveli do ovog strašnog događaja.Istraga o ovom slučaju je u tijeku kako bi se razjasnili svi detalji i okolnosti ovih tragičnih događaja, a zajednica se i dalje oporavlja od njihovih posljedica.

 

Istraga je u tijeku, a informacije o bliskom odnosu između kćerke načelnika Hasića i Sulejmanovića dodatno kompliciraju ovu već tešku situaciju. Kako se navodi, kćerka načelnika Hasića i Nizama Hećimović bile su bliske prijateljice, što dodatno baca svjetlo na pozadinu ovog tragičnog događaja. Ova priča podsjeća na duboke posljedice obiteljskog nasilja i napetosti unutar zajednice nakon takvih strašnih događaja.Također, policijska službenica Dženana S. je suspendirana, a protiv nje se vodi disciplinski postupak.