Novo

Isplivala JEZIVA fotografija stravične TRAGEDIJE koja je potresla čitavu Jugoslaviju! Automobil u kom je POGINULA Silvana Armenulić URNISAN! (FOTO)

Danas ćemo da pišemo o pjevačici koja nas je napustila jako davno, a koja je bila veoma mlada, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite riječ je o pokojnoj pjevačici Silvani Armenulić, koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći. Silvana je imala nevjerovatnu karijeru i tek je vrijeme bilo pred njom, ali nažalost nije se ostvarilo to što su joj mnogi predviđali. Iza sebe ona je ostavila nevjerovatan trag, i njene pjesme pjevaju se i danas, a o njoj se vrlo često priča i piše u medijima.

Silvana je svoj život tragično izgubila u saobraćajnoj nesreći koja se desila 10. oktobra 1976.godine, i to na autoputu Beograd-Niš, a sa njom živote su izgubili i njena sestra Mirjana, viloinosta Rade, dok je njena treća sestra Dina za dlaku izbjegla smrt. Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa mjesta nesreće, na kojima se vidi auto koji je potpuno uništeno, a prema rekonstrukciji, auto je vozilo 150 kilometara na sat, da bi odjednom počelo da prelazi u suprotnu traku, a onda je došlo do sudara sa kamionom, a od siline kompletno je izvaljen prednji desni točak, poluosovina, i na kraju se podvukla pod njega.

Ona je bila u braku sa Radmilom Armenulićem koji je jednom prilikom govorio na ovu temu, a tada je rekao: “Vraćala se iz Aleksandrovca i u jednom trenutku ju je zabolela glava. Pevala je tamo u nekoj kafani i udarila glavom u neki šiljak, pa se s Miodragom Jašarevićem zamenila u Kolarima i on je seo za volan. Da li je pao u šećernu komu ili je zaspao, šta se desilo, to se ne zna ni dan danas. On inače nije vozio brzo, a tada se valjda oslonio na gas i direktno su udarili u kamion. Na mestu su ostali mrtvi on, Silvana i njena sestra Mirjana, koja je bila u drugom stanju. I to je cela priča”, rekao je on tada.