Showbizz

Isplivala fotografija bliznakinja ćerke Jovane i Željka Joksimovića – NIKO NIJE VIDEO! Prva njihova fotka se širi INTERNETOM!

Narod na balkanu, ali i u globalu u celom svetu uvek je interesovalo kako to žive poznate osobe. Interesuje ih šta jedu, gde žive, šta oni to rade u slobodno vremee i po čemu su zapravo posebni. Međutim, kada se pronikne malo u njihovu intimu, vidi se da su to sasvim normalni ljudi koji rade sve što i drugi, samo malo na drugačiji način i imaju više finansija i to je zapravo sve.

U Srbiji u globalu obične ljude je uvek interesovalo ko su zapravo deca od poznatih osoba Bađ iz tog razloga većina njih krije svoju decu od bliceva fotoaparaata, a jako je dugo vremena bio misterija sin od premijerke Ane brnabić, kojeg do sada apsolutno niko nije video, a i ne treba jer se radi faktički o bebi. Tek je ona nedavno sama postavila na Instagram fotku sa zimovanja od dečaka, kojem je zamaglila lice, taako da se i dalje ne zna ko je zaparavo njen sin i kako u stvari on izgleda.

Mi danas govorimo o verovatno najpoznatijem paru u svetu šou biznisa, a to je Željko i Jovana Joksimović, koji su jako dugo u braku, a iako je on pevač, a ona voditeljka, sada ih je osim braka spojio i posao. ona kako je dobila otkaz na happy TV-u, sada je prešla kod njega i radi na K1 televiziji jutarnji program. Za njih se zna da žive u skladnom brak, imaju bliznance, ali ih još uvek oko javnosti nije videlo.

Oni se zovu Sara i Ana, a prvo su dobili sina kostu, a tek su nedavno i pokazali kako izgledaju njihovi blizanci. Ipak i dalje su ostali tajnoviti pa ih nisu pokazali skroz do kraja.