Home Showbizz Isplivala Cecina fotografija sa mature: Ovaj detalj je svima zapao za oko...

Isplivala Cecina fotografija sa mature: Ovaj detalj je svima zapao za oko – od ružnog cigančeta sa jeftinom šminkom do jeftine plastične flaše (FOTO)

6522
0

Mnogi se stide svojih fotografija snimljenih u mladosti, a što ćete reći nakon što ste vidjeli Cecu Ražnatović na maturi?

Sigurno nećete ostati ravnodušni. Inače je maturirala 1991. godine, a onda je već bila popularna i bila je zvijezda u usponu, te je za tu priliku odabrala kombinaciju odjeće koja bi mnoge iznenadila. Tada je već proslavila 18. rođendan, a iza sebe je imala i nekoliko ozbiljnih hitova. Da se prisjetimo, njenu karijeru pogurao je tada i njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan kojeg su kako svi znaju proglasili kriminalcem i odgovornim za nekoliko ratnih zločina.

Bio je na lošem glasu i zbog mnogih sumnjivih akcija, a on nije ostao dugo u životu otkako je prije nekoliko godina likvidiran u hotelu Intercontinental, gdje je otišao sa svojom ženom. Ceca je tada kupovala sa svojom sestrom Lidijom, a kad je vidjela da su ga smaknuli, odmah je požurila prema njemu, ali već je bilo prekasno za bilo kakvu pomoć.

Arkan je pustio svoj zadnji dah na njenim rukama, a Ceca nikada nije uspjela potpuno savladati tragediju koja je Ražnatovića pretvorila u crno. Nakon toga se više nikada nije udala, a njeni ljubavni partneri skrivaju se daleko od očiju javnosti i još nisu objavili službenu najavu, a ona misli da nije vrijeme da se ušulja pored nekog drugog.

U međuvremenu, njezin sin Veljko je odlučio oženiti svog partnera, Bogdanu Rodić, tako da se dovršava priprema za vjenčanje.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..