Devetogodišnjakinja radi nešto što bi jako maloj djeci uopšte palo na pamet.

Mala djevojčica Rajli Dešvud je prava instagramska zvijezda, sve samo zahvaljujući svom instagram profilu. Sada ima 100 hiljada pratilaca, a skupila ih je smao uz pomoć imitacija. Ona, naime imitira poznate osobe tako što se oblači po uzoru na njih, dakle potpuno identično, samo što ona koristi ono što ima pri ruci, odnosno što joj je dostupno u kući.

To su najčešće hrana ili razni predmeti poput suđa, posteljine ili odeće njenih roditelja, a fotografije su krajnje smiješne. Imitira većinu poznatih zvijezda, a ljudi su se iznenadili koliko je ona kreativna. Neke od poznatih ličnosti koje je do sad imitirala su Rihanna, Beyoncé, Lil Pump, Miley Cyrus i mnogih drugih. Ona svaki put ubaci i nešto svoje, tako da ipak nije sve puka imitacija nego na vrlo smiješan način to odradi. 

Njeni roditelji je podržavaju u svemu, a čak joj i pomažu oko toga. Jako su ponosni na nju, i mnogo je vole. Rajli kaže kako ona i roditelji svaki vikend odrade jednu imitaciju, fotografišu rezultate i objave ih na Instagramu, a za svaku od njih potrebno joj je otprilike sat, što joj ne predstavlja problem. Ona osim toga uspijeva obaviti i školske obavezei igrati se sa prijateljima.

Ova djevojčica je jako domišljata, moramo priznati. Slobodno zapratite njen profil, jer zaista ove imitacije su zabavne. Vjerovatno će u narednom periodu biti još zanimljivih imitacija. Mi ćemo nastaviti pratiti ovu domišljatu djevojčicu i jedva čekamo narednu imitiaciju, koja će nesumnjivo biti zabavna