Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovno je doživjela potres u tijelu, što se dogodilo ovaj put kada je dobila službenu čast finskog premijera Anthonyja Rinnea.

Prema svjedocima, kancelarka je ovaj put dugo drhtala i za vrijeme himne. Merkel je viđena po treći put u posljednjih nekoliko sedmica u užasnom stanju. Naime, njemačka političarka potresla se sve do nekoliko službenih skupova.

Još uvijek se ne zna je li joj bilo hladno ili je u pitanju neka bolest, međutim, odgovor leži u nekom medicinskom objašnjenju. Videozapisi na kojima se jasno može vidjeti kako Angela Merkel drhti za nekoliko minuta, pojavili su se na Twitteru i možete ih vidjeti u privitku. Publikacija je, kao i do sada, izazvala niz komentara i reakcija, između ostalog, onih koji se odnose na njezino zdravlje i dob.

Osim toga, korisnici pišu da bi se trebali povući i voditi brigu o svom zdravlju, ako već postoje problemi. Podsjećamo vas, Merkel je snažno potresla sredinom juna na službenom prijemu novog ukrajinskog predsjednika Volodimirja Zelenskoga.

Drugi put se to dogodilo tokom imenovanja ministra pravosuđa Christine Lambrecht, kada je prisustvovala sastanku u predsjedničkoj palači Bellevue zajedno s njemačkim predsjednikom Frank-Walterom Steinmeierom.

Njezina glasnogovornica rekla je da su Rinne i Merkel održali sastanak nakon ceremonije kao što je planirano.

Šta se dešava sa kancelarkom Merkel? Je li stvarno bolesna, ili se samo radi o trenucima slabosti? Mnogi naravno već sada komentarišu, mislimo na pristalice opozicije, kako je grob već iskopan i samo se čeka da je polože unutra.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..