Gotovo svaki dan imamo priliku naučiti na društvenim mrežama neke stvarno korisne trikove koji nam mogu uveliko mogu olakšati svakodnevni život.

U nastavku vam donosimo jedan takav trik koji će riješiti veliki i sramotni problem s kojim se suočavaju mnoge dame, prije ili kasnije, u pogledu odjeće bez koje danas ne možemo zamisliti svoj život, osim možda Jennifer Aniston u serijal Friends koja je ponosno pokazala svoje obline. Dakle, ovo su grudnjaci.

Dakle, ako odaberete grudnjake koji imaju žicu koja im daje stabilnost i oblik prilikom kupovine, oni mogu iskočiti iz grudnjaka, a osim što jako frustriraju, može i boljeti, tako da biste ovaj problem trebali što prije riješiti, ako ništa onda za svoje dobro. Sve što je potrebno da biste ga se riješili i konačno uklonili neugodnosti je dnevni uložak.

Ovo u početku može zvučati čudno, ali iznenadit će vas koliko je trik lagan! Naime, dnevni ulošci su samoljepljivi, pa su stoga i idealni suradnici kada je u pitanju rješavanje ovog problema. Sve što trebate učiniti je izrezati mali dio koji će prekriti mjesto na kojem strši žica. To će vas osloboditi nelagode i više nećete morati vući žicu, što vrlo često može upropastiti grudnjak.

Videozapis u nastavku detaljan je pogled kako riješiti problem s žicama.

Izvor: ZB