Savjeti

Iskočila vam je žica iz grudnjaka? Ni slučajno je ne vadite: Evo šta trebate uraditi!

Na svijetu ne postoji nijedna žena (ili transeksualac) koja ne želi da joj grudi izgledjau lijepo u svemu što obuče, od majice, haljine do košulje.

Za ovema lijep i elegantan izgled obično je zaslužan grudnjak, a njega danas imate u svim mogućim vrstama, bojama, dezenima i oblicima. Žene bukvalno imaju širok izbor kada je u pitanju ovaj artikl. Postoje grudnjaci sa i bez žice, a žene najčešće koriste one sa žicom jer ljepše izgledaju, ali oni mogu praviti ogromne probleme, naročito ako nisu kvalitetni.

Ako nosite grudnjak koji ima žicu, onda ste se barem jednom u životu suočile sa jednom velikom frustracijom, a to je da vam žica jednostavno iskoči iz grudnjaka. To se najčešće dešava kada se grudnjak istroši ili kada je on lošije kvalitete.

Premda dosta žena često tu žicu odmah izvuče iz grudnjaka, ipak se savjetuje da to ne rade jer će onda grudnjak vrlo brzo izgubiti svoj oblik, pa će onda još brže završiti pored žice u kanti za smeće. Kako se ne bi povrijedile zbog žice koja je iskočila iz grudnjaka, mi vam u ovom današnjem tekstu donosimo jedan interesantan trik koji je već pomogao mnogim ženama širom svijeta.

Dnevni uložak će vam, naime, jako puno pomoći i on će završiti najveći dio posla. Naime, zbog svoje samoljepljivosti on je perfektan saradnik u ovakvim situacijama, a sasvim je dovoljno odrezati jedan mali dio i on će prekriti mjesto na kojem vam viri žica, koja vam poslije toga više neće smetati niti ćete vi imati bilo kakav nelagodni osjećaj.

Za kraj pogledajte i video klip gdje je prikazano još nekoliko trikova za rješavanja problema iskakanja žice iz grudnjaka.