Zanimljivosti

Iscrpljena majka rodila kćerku nakon 40 sati poroda! Onda je doktorica pogledala između nogu, ZALEDILA SE OD PRIZORA (FOTO)

Mi smo vam danas spremni prezentirati jednu jako emotivnu priču, koja će vam natjerati suze na oči. Radi se o jednom naizgled sasvim normalnom bračnom paru koji je željno iščekivao dolazak njihovog najnovijeg člana, malene bebe koja će krunisati njihovu ljubav.

Nicole i Matthew Ziesemer su bili veoma nestrpljivi i sa velikom su radošću čekali taj veliki dan, dan kada će se roditi njihova beba. Na samom početku su željeli da to sve ide potpuno normalno, išli su redovno na kontrole i sve je izgledalo sasvim ok. U startu su rekli da ne žele raditi ultrazvuk jer nisu htjeli saznati spol svoje bebe. Oboje su govorili da spol nije bitan, već da se beba rodi živa i zdrava, a čak su otišli toliko daleko da su pored redovnih kontrola angažovali i privatne medicinske tehničare koji su redovno dolazili njihovoj kući i brinuli se o Nicole kada je ušla u posljednji mjesec trudnoće.

Doktor koji je inače bio zadužen za njenu trudnoću je predložio da je zbog aktuelne situacije koja se dešava najbolje da se ona porodi u svojoj kući, a to se i dogodilo na kraju. Ona se trebala poroditi sredinom ovog mjeseca, ali je, kako to obično biva, porod krenuo nešto ranije i to u trenutku kada u kući nije bilo nijednog tehničara.

Na kraju je pukao vodenjak pa su na kraju ipak morali u bolnicu, ali im ništa taj dan nije išlo na ruku. Ogromna gužva, loše vrijeme, ali su nekako ipak uspjeli stići do bolnice. Porod je trajao čak 40 sati, a Nicole je na kraju rodila djevojčicu, ali tu nije bio kraj iznenađenjima. Kada su krenuli da vade posteljicu iz nje izletjela je još jedna beba.