Novo

Informacija koju je CELI SVET ČEKAO: Progovorio doktor koji TAJNO LEČI Šumahera: “Najbolji vozač formule 1 je nažalost..”

Sigurni smo da se svi sjećate jako dobro velike trkačke legende Michaela Schumachera, koji je apsolutni rekorder Formule 1.

Sjajna legenda vožnje koja je idol apsolutno svim vozačima, i koja je bila na vrhuncu, da bi na skijanju prije nekoliko godina zadobila ozbiljnu ozljedu vrata i kičme i do danas je u indiciranoj komi.

Sve se dogodilo još 2013. godine, kada je bio u Marbelli, a javnost je dobila vrlo slabe informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Tako je Gazeta Delo Sporte u svom današnjem izdanju iznijela svjedočenje jednog od glavnih ljekara zaduženih za njegov oporavak. Erish Reeder kazao je da je Michael Schumacher bio budan, ležeći, mogao je čak i sjesti, ali učinjena je ogromna šteta, tako da nije mogao reagirati ni na šta.

U vegetativnom je stanju trenutno, budan je, ali ne reagira na razgovor. Sve se dogodilo u Alpama, kad je zapeo za jedan mali kamen koji je kasnije stvorio totalni haos. Da nije imao kacigu, umro bi na mjestu i stavljen je u komu, jer mu je mozak počeo da nabrektati. Sljedećih godina u medije su dolazile sve vrste informacija da se oporavio, da je hodao i da je mrtav, a sada još uvijek imaju prave informacije.

Felipe Massa posjetio ga je nedavno, ali mora poštovati želje svoje porodice, pa nije smio javno govoriti o Schumacherovom stanju. Ali, 7 godina vegetacije ostavilo je veliki trag na njegovim kostima, koži … Nikad više, nažalost, to neće biti isti Michael Schumacher. Šta mislite o svemu ovome?