Ljeto nam je već prošlo, a ako već dugo planirate imati idealnu figuru do odlaska na more iduće godine, onda je krajnje vrijeme da počnete raditi na tome.

U nastavku donosimo u današnjem članku nešto što bi i vas čak moglo učiniti mršavijim, jer to je način na koji možete brzo izgubiti na težini, a sve što trebate učiniti jest probati jednu određenu salatu za koju mnogi tvrde da uz pomoć nje postižu izvanredne rezultate. Naime, ono što trebate dobiti ili pripremiti je sok od limuna, mrkva, maslinovo ulje, repa i kupus.

Prvo ćete narendati mrkvu, repu i kupus u omjeru 1: 1: 3, a kada završite ovaj dio, možete mu dodati malo začinskih biljaka ako volite, da biste uživali u više okusa. Morate se pobrinuti da dobro pomiješate ovo povrće kako biste ostavili sokove. Zatim dodajte pripremljeni limunov sok, a zatim umiješajte ovo i maslinovo ulje ili neko drugo biljno ulje koje inače koristite u kuhinji.

Važno je da ne dodajete so u salatu i da sljedeća tri dana uzmete to za večeru. Prve rezultate možete očekivati ​​odmah nakon toga i zasigurno će vas oduševiti kada vidite koliko ste daleko uspjeli po pitanju linije. Ne preporučuje se pretjerivati ​​ili jesti često, ali ne može vas povrijediti, ali može uzrokovati suprotan učinak od onog koji želite, ako je vaš cilj ukloniti višak kilograma.

Ako ste već probali ovaj recept, napišite nam svoje iskustvo u komentarima.

Preporučujemo